Anti UV Yellow Light Cleanroom LED Panel fra Lightman

Anti-UV gult lys panellys for renromer en belysningsenhet spesialdesignet for bruk i rene rom og har egenskapene til anti-UV og gult lys.Hovedstrukturen til anti-UV gult lys rensing rom panellys inkluderer lampekroppen, lampeskjermen, lyskilden, drivkretsen og varmeavledningsenheten.

Anti-UV renroms LED-panellys gir en karakteristisk gul glød.Den er spesielt utstyrt med anti-UV-materialer, som effektivt kan blokkere ultrafiolette stråler under 500nm, oppfylle produksjonsmiljøkravene til halvlederfabrikker, PCB-fabrikker, etc., og effektivt kan blokkere virkningen av UV-stråler på menneskekroppen, som er sunt og trygt.

Anti-UV-renroms LED-panellys har følgende funksjoner:

Anti-ultrafiolett og gult lys: Ved hjelp av spesialisert teknologi og materialdesign kan det effektivt filtrere ut ultrafiolett og gult lys for å sikre miljøkvaliteten til det rene rommet.

Høy lysstyrke og jevn lysfordeling: Gi høy lysstyrke og jevn lyseffekt for å sikre god lyseffekt i renserommet.

Energisparing og miljøvern: Bruk av høyeffektive lyskilder og energisparende kretsdesign kan spare energi og redusere miljøforurensning.

Høy pålitelighet og stabilitet: Den har stabil elektrisk ytelse, korrosjonsmotstand og lang levetid, og kan fungere lenge i et rent rommiljø.

Anti-UV gult lys renromspanellysbrukes hovedsakelig i rene rom med høye krav til omgivelseslys, som støvfrie verksteder, medisinske operasjonsrom, laboratorier, etc., for å gi høykvalitets belysning og miljøvern.Kort sagt, anti-UV gult lys i renromspanel har egenskapene til anti-UV og gult lys.De egner seg for rene rom med høye krav til omgivelseslys.De kan gi høykvalitets lyseffekter samtidig som de beskytter arbeidsmiljøet og personellets helse.

1. UV-renromsledet panel


Innleggstid: 16. oktober 2023