Cleanroom LED panellys fra Lightman

Renroms ledet panellyser en belysningsenhet spesialdesignet for bruk i rene rom (også kjent som rene rom).Designstrukturen består vanligvis av panellampekropp, lamperamme, drivkrets og lyskilde.Egenskapene til panellys i renrom er:

1. Høy lysstyrke og jevn lysfordeling: Rene rom krever høy lysstyrke og jevn belysning, og panellys kan gi lyse lyseffekter uten mørke områder.

2. Energisparing og miljøvern: Renromspanellysene bruker LED-lyskilder, som har egenskapene til lavt energiforbruk, lang levetid og ingen forurensning, noe som kan spare energi og redusere påvirkningen på miljøet.

3. Passende fargetemperatur og fargegjengivelsesindeks: Renromspanellys har passende fargetemperatur og høy fargegjengivelsesindeks, og kan gi lyseffekter som oppfyller kravene.

4. Renrom led panellyser egnet for operasjonsrom, sterile rom, laboratorier og andre medisinske steder for å gi et rent og sterkt lysmiljø.Og de kan brukes i produksjonslinjer for elektroniske brikker, pakkeverksteder og andre miljøer for å sikre produktkvalitet og rensekrav.Dessuten er ledede panellys i renrom egnet for matfabrikker og farmasøytiske fabrikker etc.

Alt i alt,rent rom LED-flatpanellyshar egenskapene til høy lysstyrke, ensartethet, energisparing og miljøvern, og er egnet for ulike steder som krever ren belysning med høy lysstyrke.

Renroms LED-panellys ble installert i operasjonsrommet til sykehus-2


Innleggstid: 19. september 2023