Rammeløs LED-panellys funksjoner og applikasjoner

Derammeløst led panellyser en forbedret versjon av vanlige led takpanellys.Dens rammeløse strukturdesign gjør den til en spesiell og elegant innendørs LED-belysningsløsning.

 

Funksjoner avrammeløse panellysinkludere:

1. Den vedtar et rammeløst design med et enkelt og vakkert utseende, som oppfyller behovene til moderne, enkle og fasjonable stiler.

2. Den 5 mm tykke diffuseren med ekstremt jevn lyseffekt gir lyseffekt av høy kvalitet.

3. Bruk av Epistar LED-lyskilde, høy lyseffektivitet, lang levetid, kan møte ulike belysningsbehov.

4. Det er perfekt brukt til å sy mange panellys for å bli en storled panellysstørrelse.Og vi kan male forskjellige mønstre i henhold til kundens krav.

Nyhetsbrev for LED-panellys

Anvendelsen avsømløs led panellyser svært omfattende, inkludert følgende aspekter:

1. Hjemmebelysning: Kantløse panellys kan gi myke lyseffekter og kan brukes i stuer, soverom, arbeidsrom og andre hjemmemiljøer.

2. Kommersiell belysning: Kantløse panellys kan brukes til belysning på kommersielle steder som hoteller, restauranter og kjøpesentre.

3. Kontorbelysning: Kantløse panellys er egnet for belysning på kontorer, konferanserom, biblioteker og andre steder.

4. Industriell belysning: Kantløse panellys kan brukes til belysning av fabrikker, verksteder, varehus og andre industrielle steder.

For å oppsummere har det rammeløse LED-panellyset fordelene med liten størrelse, energisparing og miljøvern, og enkel installasjon.Det er mye brukt på forskjellige steder og er et svært verdifullt og lovende belysningsprodukt.

3. 45w rammeløst lyspanel


Innleggstid: 27. mars 2023