Webinaret "OSRAM LED-bilinteriørbelysningsproduktintroduksjon og applikasjonstrender" ble vellykket avsluttet

30. april 2020 ble nettseminaret "OSRAM LED Automotive Interior Lighting Product Introduction and Application Trends" arrangert av Avnet vellykket avsluttet.På dette seminaret kom OSRAM Opto Semiconductors, Automotive Business Group og Marketing Engineers-Dong Wei med fantastiske deler om produktplanlegging og bruksscenarier for OSRAM LED-produkter i bilinteriør, og gjennomførte grundige utvekslinger og svar med publikum.

 

Med den raske utviklingen av mitt lands bilindustri og trenden med forbruksoppgraderinger, har bilinteriør blitt en av nøkkelfaktorene som påvirker forbrukernes bilkjøp.DeLEDav bilinteriøret er ikke lenger bare som et grunnleggende belysningsanlegg, men også integrert i bilens skjerm, omgivelseslys og head-up display og andre teknologiske scener for å møte den interaktive opplevelsen mellom menneske og kjøretøy i forskjellige miljøer.

 

Jenta Dong Wei introduserte først den globale utformingen av Osram Opto Semiconductors.Den har flere FoU- og applikasjonssentre i Europa, Nord-Amerika og Asia-Stillehavsregionen.Den har i dag 11 700+ ansatte og har en driftsinntekt på mer enn 1,5 milliarder euro i 2019. Den har en ledende posisjon i bransjen.Blant dem står bilbransjen Det for 60 % av de totale inntektene, etterfulgt av belysnings-, sensor- og visualiseringsvirksomheter.

 

Osram Opto Semiconductors har fire store produktlinjer og en rik produktportefølje.De fokuserte lysdiodene for synlig lys for biler brukes hovedsakelig i bilinteriør, baklys og frontlykter.Den har kvalitetssertifisering for bilindustrien, liten og tynn emballasje og høy lysstyrke.Egenskaper.Det nåværende markedet for bilinteriør vokser jevnt og trutt og har brede markedsutsikter i fremtiden.


Innleggstid: Sep-03-2021